Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

En semestervecka på Kos. Del 3.

SÖNDAG 1/9
Sagt och gjort efter frukost la man sig tillrätta vid poolen fram till ca. 15.

 

Se fotboll på Kos.

Tog sen en paus och cyklade med sambo som ville se Liverpool - Man U på närmaste bar, 4 Roses.

 

Se fotboll på Kos.

 

Efter match avslutande dopp i poolen för att sen sedvanligt softa på balkongen med god dryck, yatzy och kort spel. Middag på Avlogyros uppe vid Saluhallen.

 

 

 

MÅNDAG 2/9
Efter frukost tog vi cykeln och upptäckte stränder på västra sidan av ön. Då det blåser som mest på denna sida av ön så vände vi utanför Pelagos Suites Hotel. Cyklade tillbaka och stannade på Mylos Beach hela dagen. Super mysigt ställe.

 

Kos stad.

 

Cyklade hem för balkongmys för att sedan cykla tillbaka till denna sida av stan för att äta på Angelinas House som man fått tips av vänner som varit där tidigare i sommar.

TISDAG 3/9
Efter frukost tar vi cykeln till busstorget. En dagstur med lokalbussen till Paradise Beach är målet för dagen. (Utflykt med resebolaget hit kostar EUR 15 / person. Lokalbussen EUR 17.60 för 2).

Kan inte sluta förundras över att hållplatserna inte har specifikt vilken buss som går från vilken. Några minuter innan bussar skall komma och avgå så kommer en man och börjar skrika och vifta om vilken buss som går från vilken hållplats.

A ja hamnade på rätt buss och några minuter efter utsatt tid rullar man söderut mot målet. Paradise Beach. EUR 7 för solstolar. Klart vatten. Stranden har allt som kan tänkas för att tillbringas där en hel dag, gammal som ung.

 

Paradise Beach. Kos.

 

Tog buss tillbaka 15:00. Gick snabbare hem då Mastichari skippades. Resan tar dock nästan 1 timme. Dock värt sin tid. Softar en sväng vid poolen innan balkongen hägrar och middag på Sptitaki.

 

God grekisk mat på Kos.

 

Resebrevet fortsätter »





HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera