Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Fira 60-årsdag på Tilos. Del 3.

Dagen jag fyllde år infann sig och den var precis samma som när jag fyllde 50. Först ett välkommet lunchstopp på Omonia - nu med Erik.

 

Omonia. Tilos.

 

 

Giorgios. Tilos.

Ett stort gäng på Giorgios med oss och andra Kalimeror klockan 18.00 där vi gjorde slut på ett antal ouzo, och Giorgios som bjöd oss alla på en kanongod tårta som han hade importerat från Rhodos samma dag.

 

Oasis. Tilos.

Sen blev det middag på Oasis med ännu en fantastisk tårta som avslutning.

 

Förresten, det var en sak som skilde sig från 50-årsdagen. Mellan 10.00 och 12.00 kunde vi se Erik sitta på en taverna med en stor frappé medan han gjorde tentan med hjälp av sin dator.

 

Skola. Tilos.

Han kom över till oss senare och meddelade att han hade fått full pott på tentan. Ja, tänk vad Tilos och en frappé kan göra. Plus Eriks vältrimmade hjärna, naturligtvis.

 

Som vanligt visslade dagarna förbi, och på fredagen åkte vi tillbaka till Rhodos.

 

Blue Star. Tilos.

 

 

Kristinas Rooms. Rhodos.

Vi bodde sista natten på Kristinas Rooms, något som vi verkligen rekommenderar. Johan, som är till hälften grek och till hälften svensk, sade att de hade jobbat stenhårt med hotellet i tre år innan de öppnade. Fantastiska rum och en fantastisk service blev resultatet. Rekommenderas starkt.

 

Kristinas Rooms. Rhodos.

 

Hemresan gick bra, denna gång med alla i familjen på samma plan - och på samma rad dessutom. En sista överraskning ordnad av Maria. Så tusen tack alla för att ni gjorde min 60-årsdag till något jag kommer att minnas hela livet. Hmmm, undrar var jag firar min 70-årsdag?

 

 

Hälsningar Pelle/Bluesea (som skrev), Maria (som ordnade) och Erik (som överraskade)

 

Tilos på Kalimera »

 

Börja om »





HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera