![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Hotellet ser helt OK ut för mig, och man kan ju se lite av havet. När man är uppe i gamla Platanias, så ser man ju havet hur bra som helst om man är på rätt sida! På Astrea tex. Om du gillar räkor - testa deras grillade. Vi tog en portion, och sen en till och en till...
Restaurangen ovanför INKa heter Diogenis. Ägaren är mer gemytlig än vacker , men maten är så god. Tex en greksallad, den brukar ju vara ganska lik överallt, men det var extra just där. Och gratinerade, stuvade champinjoner med mycket ost... mmm... Dit åker folk från Chania.Detta var läget i alla fall för två somrar sedan... //Gita |
|
#2
|
|||
|
|||
|
PS. Akta er om ni äter i hamnen i Chania - fiskmåltiden som skulle kosta ca 400kr totalt för alla blev 900kr. (Kilopris på fisk) Blev illa behandlad på restaurangeran där, inkastarna är honungslena i rösten tills man sitter, sedan glöms man bort och om man klagar på maten (jag hade en fet död spyfluga i min Stifado!) så blir man utfryst/mobbad och de nästan spottade efter oss.
//Gita |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oki doki Gita ! I regel brukar vi ha varningsläge medtaget varhelst vi befinner oss vid eller i närheten av en hamnpromenad. Hellre ett par hundra meter promenad ytterligare in i en gränd med dåligt ljus och en taverna modell "anspråkslös" och med lysrör än det du nämner ovan. Vi äter väldigt lite fisk i Grekland allmänt pga. just det att priserna kan vara riktigt lömska emellanåt. Det där med servitörers beteende/inställning/nonchalans mm. är för mig en total gåta när man är med om det du har varit med om och om man betänker grekernas höga kvalité på bemötande, vänlighet, servicekänsla osv. I sanning märkligt, det du beskriver. Vi ska vara på alerten ! Hasse
|
![]() |
|
|