![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jag brukar köpa Saganaki på Ica och jag tycker den blir jättegod om man gör så här: Dela den i fyra delar, vänd i vetemjöl, snurra runt den i uppvispat ägg och slutligen i skorpsmulor. Stek den i olivolja. Jag kan äta ihjäl mig på den! ![]() Hälsn Eva |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Fast den smakar inte lika gott som i Grekland..
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vår absoluta favoritsaganaki, den avnjuter vi på den lilla tavernan vid Lambi-stranden på Patmos.
Saganakin är ställets specialitet och flamberas vid bordet. Vansinnigt god!! http://www.sendpix.com/albums/08030623/ooosqveetv/ Arne |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hemma friterar jag ej men dock "panerar", steker och sedan avslutar vi med en Metaxa-flambering. Berätta gärna vad du gjort med Osten och vad du tyckte! ![]() //Guhawi |
![]() |
|
|