#21
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
Citat:
Om du inte tänker äta fyra saganaki om dagen är nog risken större att bli påkörd än att få i sig den skadliga bakterien. Ät och njut med lite sunt förnuft och med tanke på att saganakin ligger och steker/kokar i olja borde den nog passera 70 grader. Säg att du vill ha den "polli malako" dvs riktigt mjuk så att den smälter ända in så minimerar du risken ytterligare! Förresten, kom jag på nu, görs den fiterade saganakin allt som oftast på graviera och det är väl en hårdost? / mamma till två barn som "slarvade" lite själv under graviditeten |
#22
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
Vet inte exakt men den måste ju bli gyllenbrun det tar ju ett litet tag. Det där med hårdost har du nog rätt i. Det får sambon äta.
|
#23
|
|||
|
|||
Sv: Pastöriserad?
Vi får väl göra som Hellen föreslog, stektermometer, då är vi ialla fall säkra
|
#24
|
|||
|
|||
Sv: Pastöriserad?
Det låter bra! Tack för det!
|
#25
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
Fråga vilken ost de använder och be att få se förpackningen! Med stor sannolikhet är den gjord på pastöriserad mjölk, och då är ju problemet ur världen, oavsett hur varm den blir när den tillreds.
|
#26
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
Citat:
Oh, nu blev jag såååå sugen på saganaki. Tack för det |
#27
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
Tror minsann att jag kanske kan sitta och tugga på en om 24 timmar
Nu måste jag börja packa... vad lätt man blir distraherad. |
#28
|
||||
|
||||
Sv: Pastöriserad?
kallo taxidi! 69 dagar för oss...
|
|
|