![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Detta var nåt nytt Camilla. Måste testa i morgon.
Man gör alltså smeten i en kastrull och häller sedan över i pajform? Och tillsätter äpplen eller valfri frukt. Uffe |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Låt sjuda en stund blir lite som en knäcksmet..du häller över frukten och gräddar i 225 g. Super gott jag lovar! Camilla |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Till Uffe! Gör "smulorna" av 2 dl havregryn och 1 dl kokkos, inget vetemjöl, det blir en jättegod brytning.(+ smör och socker)Jättegott på äpplen och päron, men persikor går säkert också bra.
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Om äpplena är sura brukar jag pensla med lite grekisk honung och strör över lite farinsocker samt lite råsocker samt naturligtvis massor av kanel. Ett annat bra tips är att ta lite från en vaniljstång och blanda sockret med. Passar till både vanlig pajdeg och smulpajdeg.
Eva |
![]() |
|
|