Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #3  
Gammal 2009-04-09, 10:43
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: De rödaste äggen i Påsk

Det finnes mange naturlige fargestoffer å farge egg med. Prøv deg gjerne fram, men her er noen tips til hva du kan putte i kokevannet:
Skall fra gule eller røde løk, kruttsterk kaffe eller te, rødbetelake, rødkål, druejuice, revet gulrot, spinat, frosne blåbær, tomatpuré, gurkemeie, chillipulver eller andre fargesterke kryddere. Jo mer av en ingrediens du har i vannet, jo sterkere blir fargen.
Slik gjør du det:
Legg egg i en gryte i ett lag. Tilsett kaldt vann samt en spiseskje eddik, og kok eggene sammen med ”fargestoffet”. Etter 15 minutter sjekker du fargen. Synes du det er for blekt, koker du videre, opp mot en time, og/eller lar eggene ligge i kokevannet over natten.
Hvis du ikke koker dem så lenge, og oppbevarer dem kaldt, kan eggene både spises og pynte opp.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT