#1
|
||||
|
||||
Fylld paprika ...
Har just avnjutit en måltid bestående av fylld paprika - ris och köttfärs - tsatsiki, bröd, samt lämplig dryck.
För första gången har jag fått paprikor kvar ... min fråga är, kan jag frysa dem eller bör jag äta dem i morgon? Hälsningar: lilla sjöborren ... Jamas! |
#2
|
|||
|
|||
Sv: Fylld paprika ...
Har egentligen ingen aning men jag skulle nog inte frysa dem utan spara dem till i morgon för bästa resultat
|
#3
|
|||
|
|||
Sv: Fylld paprika ...
Det går jättebra att frysa in fyllda paprikor. Det gör jag ganska ofta då jag bor ensam och inte gillar att äta samma mat flera dagar på raken .
/ Katerina |
#4
|
|||
|
|||
Sv: Fylld paprika ...
Jag gör ibland en Ris och köttfärsgryta med paprika, i stället för i..., som jag fryser in i portioner. Det fungerar bra att frysa in tillagat ris. Möjligen blir paprikan lite "sladdrig" när du tinar den, men smaken är det inget fel på. Så frys in dem du.
Senast redigerad av Peter den 2010-10-31 klockan 20:53. Anledning: Stavningen... |
#5
|
||||
|
||||
Sv: Fylld paprika ...
Tack! Nu vet jag att de går att frysa. Bra idé förresten nu när paprikorna är billiga.
|
|
|