![]() |
|
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bergina är också rätt god som omväxling till andra grekiska ölsorter.Lissi |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Ett lokalt färsköl som är riktigt gott är Brinks (Rethymnian):
http://www.brinks-beer.gr/index.php/en I början fick man åka till bryggeriet på vägen mellan Rethymno och Plakias strax söder om Armeni, men nu (i alla fall i höstas) kunde man hitta det i butiker i Plakias. Bo |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Den var ny för mig. Jag ska hålla ögonen öppna nästa gång jag är på Kreta. Antar att den bara finns på Kreta?
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Citat:
men det är ju ett ganska litet bryggeri, så jag antar att det bara finns här.
|
|
#6
|
|||
|
|||
|
Yanna!
Vad spännande,både med ouzomarinerad matjessill och med den varma ouzon med honung.Det sistnämnda ska provas redan ikväll och sillen ska jag göra på fredag.Oj vad kul med nya recept. Monica
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Takk for fine bilder og info fra "vinteren" i Plakias, Bocina
![]() Vi var i Plakias noen dager i april i år og likte oss virkelig godt ![]() Siden vi hadde planer om å tilbringe årets november i Hellas sjekket vi litt ang Plakias offseason, steder å bo o.a, Creta Mare, hvor vi bodde, hadde åpent kun ut oktober. Det ble Makrigialos i år - men Plakias kan jo bli aktuelt et annet år om det finnes gunstige priser, da mener jeg månedspris og ikke pr/døgn for studio/leilighet ![]() Ønsker dere fortsatt deilige dager og en God Jul
|
![]() |
|
|