![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
För övrigt tror jag inte ens en nanosekund på att det är sämre för miljön med närpoducerat än med transporterna, men det är min personliga åsikt.. Yanna |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
/Netwolf |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() ![]() Fast det handlade egentligen om att växthusen drar mycket energi och det lär väl massafabrikerna också göra...det var liksom "ett exempel, Helge"..finns mycket annat som drar mycket energi och skitar ner också, så varför fokusera på just växthus.. ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Det som sägs i bloggen, eller var det i artikeln i tidningen jag läste det för någon vecka sedan, handlade om mat. Man jämförde tomater odlade i växthus med tomater odlade i naturlig värme som sedan hade transporterats till kalla norden |
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|