Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2012-07-03, 08:42
Majabella Majabella är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2012
Inlägg: 3
Standard Taramasalata

Hej, igår tillagade jag min allra första hemmagjorda taramasalata. Köpte Tarama, alltså torkad karprom på Inka, Platanias, Kreta för ett par veckor sedan. Det blev fantastiskt gott och jag åt alldeles för mycket. Första gången jag var på Kreta fanns taramasalata på varenda taverna, nu var det vääldigt sällan jag hittade den där, säg att kanske 3 av 20 menyer i Agia Marina med omnejd hade den. Jag förstod att den inte är särskilt efterfrågad och för grekerna själva är det en påskrätt. Men för oss svenskar som älskar Kalles kaviar så fattar jag inte att det inte är en succé, jag skulle kunna äta taramasalata varje dag på semestern. Och nu vet jag bästa souveniren att ta hem så man kan fortsätta njuta.
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT