Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2012-11-20, 16:12
Sunny12 Sunny12 är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran.
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 4 596
Standard Sv: Honung

Citat:
Ursprungligen postat av Eva L Visa inlägg
Jag har alltid grekisk honung hemma. Gärna ett par olika sorter. Använder det dagligen i mitt te samt i yoghurten de dagar jag unnar mig en riktigt fet grekisk sort. Är också gott till olika efterrätter. Ungsbakade rödbetsklyftor penslade med en blandning av grekisk olivolja och honung samt salt och spiskummin är jättegott. Just innan den är klar smular jag över lagrad getost av chevrétyp eller Monte enebro som är en spansk getost.

Eva

Hej, Eva!

Under hur lång tid ska rätten tillredas i ugnen, samt i vilken temperatur?

Mvh Sunny
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT