![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag brukar själv ibland ha handlat med mig salt hem från Grekland men har aldrig upplevt att det varit extrasalt som ni beskriver. Nu är jag ingen saltgormand utan försöker använda så lite salt som möjligt i maten. Har heller ingen erfarenhet av att den grekiska maten är speciellt salt utan istället full av andra spännande smaker. Gör det här saltet att man kan använda mycket mindre av det men ändå få fram den sälta som man vill?
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Just precis, Eva! Det är mycket saltare. Och du vet att Arne tar väldigt mycket salt. Men sen finns det olika smaker på havssaltet. Det är som att prova vin. Och det gör vi nu med saltet.
Birgitta, från skäret. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Vi håller med! Saltet är mycket saltare. Helt klart! Men o så gott!
nickelena ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
![]() |
|
|