![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Att den inträffade magsjukan på Rhodos skulle vara ett argument mot AI tycker jag verkar lite märkligt. Om det nu skulle vara t ex maten på hotellet som var smittkällan så borde väl flera än 45 av Vings 2000 gäster smittas. Enligt artikeln fanns det gäster som under den aktuella tiden vare sig sovit eller ätit på hotellet, men ändå smittats. Har de månne smitit in på något annat AI-hotell och ätit under tiden, och drabbats av straffet för sitt syndiga tilltag.
Avstår från att här argumentera för eller emot AI, men tycker inte att man kan skylla allt elände på det faktum att en del valt att köpa all mat och dryck på det ställe man ska bo. Tror inte heller att man blir mindre magsjuk för att det är en grek, turk eller spanjor som driver hotellet/restaurangen och flera familjemedlemmar jobbar på stället. Masse
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() ![]() /Netwolf |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Vi har, trots att vi är Greklandsfantaster, varit några gånger i Turkiet men efter den senaste resan har vi fått nog
. På de flesta resemål har även de mindre hotellen känt sig tvungna att haka på AI trenden, följden har blivit att de restauranger som trots allt finns kvar tar ut hutlösa priser för att överleva. Det känns inte kul när man får pruta ner en flaska vin från 300kr till 100kr, vilket är ett rimligt restaurangpris. Vi betalade t ex 90 kr! för en kebab på ett snabbmatställe och 50 kr för en frappé på stranden. Nu ser vi fram emot två härliga veckor på Alonissos och Skopelos, utan ett AI hotell inom synhåll
|
![]() |
|
|