![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Litt fersk dill i er også godt!!!
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Grekisk yoghurt, grovriven gurka, vitlök,salt och grekisk olivolja.
Ingen mynta, ingen timjan, ingen dill... ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() //gunilla |
#4
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
JAPP!! Så ska det se ut! Fast vilken olja som helst går bra. Lotta |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Fast det ÄR väldigt gott med mynta i!!! Fast jag kanske är "Cypernförstörd"! Vet inte hur ni gör när ni kramar ur gurkan...men jag fick lära mig att riva den i en diskhandduk, strö massor med salt över, låta dra, sedan vrider man bara ur handuken. Smidigt! Dessutom är saltningen redan avklarad då!
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Nilam har rätt så ska den vara, men jag brukar tillsätta lite grovmalen svartpeppar! På taverna "Kallisti" Vid torget i Pyrgos på Santorini får man Tzatziki med rivna morötter i, smakar alldeles förträfflig den med!
Mmmmmmmmmmmmmm ![]() Yeasou ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#9
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|