![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
TACK, för alla bra tips angående tillredning av frappe'...
![]() Tar ni 2 tsk pulverkaffe? Kari, jag vill inte heller ha socker i min frappe'...jag köpte också med mig Nescafe classic från Grekland, så bra!. . ![]() Simetra, tack för tips om Red cup..är det bäst att använda kondenserad mjölk?Och isf varför? En liten visp får jag genast inhandla.. en shaker har jag haft tidigare.. får också inhandlas, är bra att ha till annat också!. . ![]() OJ, vad många frappe' det ska bli i sommar.. ![]() Ibland får jag lyxa till det med receptet som KR tipsade om ! |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Kondenserad mjölk är tjockare. Men jag visste inte att det fanns osötad, så det var ett bra tips. Den enda jag visste om är rena kolan.
|
#3
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Mjölkvisp kallas de. Finns bl a på Clas Ohlson.
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
OK, tack för info.. toppen!..
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
jag tar 2 tsk nescafe' classic och vatten efter smak, aldrig mjölk, tål inte det. Skakar och tillsätter is. Brukar köpa en shaker när vi är i Grekland så jag kan göra Frappe' som kan avnjutas på balkongen. Tillhör rutinen varje em.
Carina |
#7
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|