![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Jag tror att jag gick längre än dej när jag var där 2012. Jag gick med guide uppför floden, en tur som tog ca. 1½ - 2h kommer inte riktigt ihåg tiden nu....
men vi gick tills vi inte kunde gå längre! såg det ut som i alla fall....och guiden sa att här var det stop. Vi var ca. 30 personer när vandringen började, när vi kom till slutet var vi bara 6 tappra personer kvar . Jätte häftig vandring.Jag ska tillbaka till Parga nu i sommar 2016 och tänkte ta samma tur igen...jag ska hålla utkik efter din symbol och ta kort på den om jag ser den ( jag ska ta med en engångs kamera som tål vatten denna gång) tack för jättebra information, kul läsning
Senast redigerad av theresa den 2016-02-09 klockan 15:55. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Janne!! Ha inte för höga förhoppningar bara
dom kanske blir lite si sådär....men ska göra mitt bästa ![]() jag tar med två för säkerhets skull!!! då kanske det blir några bra bilder....jag kommer ihåg skräcken jag hade när kroppen skulle sänkas i detta kalla vatten, så kanske tappar kameran i min förtvivlan över vad kallt det är
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Tack Petter för alla tips! I år ska jag återvända till Parga efter drygt 20 år sen jag var där..
Ska bli roligt och spännande att se om jag känner igen mig.Om jag har förstått dig rätt, så rekommenderar du Acheron River? ![]() Tar gärna emot restaurangtips från er Kalimerianer för att fira en speciell dag ![]() Helena S |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Våre favorittavernaer ble Krioneri og La Banca, begge ligger litt utenom strandpromenaden. Spesielt på Krioneri var det mange lokale gjester. Da vi vari Parga sist, var Bacchus den eneste tavernaen som hadde en altfor ivrig og bortimot aggressiv innkaster, som forsøkte å holde på potensielle kunder ved å love alle et bord om 5 minutter, som ble til en halvtime ute på gaten før vi takket for den lille ouzoen og forlot stedet..
Når det gjelder porsjonene, har vi nesten aldri opplevd for små porsjoner, problemet er som oftest det motsatte. Vi spiser vanligvis på "gresk maner", og bestiller flere småretter som settes midt på bordet og deles av alle. Det er meget sjelden at vi har hver vår hovedrett. Når det er mye vi har lyst til å smake, er det fort gjort å bestille for mange retter, og da skulle vi ønske at porsjonene var mindre. Senast redigerad av JohnS den 2016-02-13 klockan 14:12. |
|
#6
|
||||
|
||||
|
Tack John S för tipsen! Krioneri och La Banca ska vi kolla in
Om Bacchus är ett av få ställen med jobbiga inkastare, så ska vi nog lyckas undvika det ![]() Vi brukar också beställa ett antal smårätter och eventuellt en huvudrätt, sen delar vi på allt ![]() Helena S - som längtar ner lite extra idag, efter att ha besökt Greklandsmässan i Globen
|
![]() |
|
|