![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tack Sjöborren för detta häftiga tips inför stundande Midsommar.
Kokt matjessill!!!! Så kul när man hittar nya sätt att utveckla vår svenska gastronomi! Är dock lite tveksam. Kör nog hellre sillen kylskåpskall. Och vid närmare eftertanke ..... jag kokar nog inte surströmmingen heller. Men tack för tipset! Men om det blir surströmming över så kan ju "SurströmmingsJanson" vara ett alternativ med det som blev kvar dan efter. Hoppas att maken är återställd och ni kan njuta riktig grekmat igen! Masse |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Trots den lilla köksdelen har vi både en ”riktig” kastrull och stekpanna anpassad efter spisplattan.
Masse! Surströmmings-Jansson ![]() Självklart kommer det bli någon form av sill på midsommarafton - kommer hem dagen innan - dock inte kokt. ![]() Det är kanske lite som att svära i kyrkan; även om vi älskar grekisk mat kan det bli lite för mycket, lite enformigt i längden. Det är då vi tar fram burken med matjessill. ![]() |
![]() |
|
|