Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #17  
Gammal 2006-08-08, 09:27
Gita Gita är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2005
Ort: Järfälla
Inlägg: 1 429
Standard Sv: Den goda Fetaosten!!!

Prövade själv att koka saltlag denna sommar då jag tog med mig en färsk bit ost (i världens minsta kylbag), men hade inget recept, det blev till att höfta lite. Tidigare har osten surnat, blivit dålig väldigt fort om man inte ätit upp den direkt, men saltlaget gjorde att det höll sig tills osten var slut.

Osten jag köpte var den bästa jag ätit, lösvikt, taget ur en väldigt stor bit. Köpte också Fage, men det har vi inte öppnat än.

Någon som har recept på saltlag, de rätta proportionerna? Undrar hur länge man kan få en ost att hålla sig fräch genom detta?
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 14:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT