Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #8  
Gammal 2006-11-12, 18:59
monica monica är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: stockholm
Inlägg: 930
Standard Sv: Halloumi

Om man har någon annan hårdost hemma och vill pröva att steka den, kan man först pressa citron över osten och sidan mjöla den och steka i olivolja.
T.o.m med mozarellaost kan man steka så som annars gärna flyter ut i pannan.

Osten håller ihop bättre om man pressar citron över innan mjölet.
Gäller såklart även haloumi och saganaki.


monica, som just satt i sig en souvlaki och en kaiser till, ni blev väl inte avundsjuka nu
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT