![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jag är också lite skeptisk till det där med marinad, för i nåt sammanhang har jag hört en kock säga att kött inte kan dra åt sig marinad på det sättet som de flesta av oss tror... Men jag minns tyvärr inte sammanhanget. |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Men om det blir någon skillnad på några timmar och ett dygn, det måste man nog testa. Jag tror iofs att det blir mer smak ju längre tid... Det borde ju vara så. Eller ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ingen aning, huvudsaken är att det blir gott. Och DET blev det, helt klart
![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Jättegott,har provat den här i helgen,marinerade köttet i 1 1/2 dygn och hällde ingen marinad över,det följde med så mycket med köttet tyckte jag.Den kommer att göras fler gånger,Tack för tipset!!
![]() |
![]() |
|
|