#1
|
||||
|
||||
Hur gör man med maten???
Hej!!!
När man båtluffar och kanske bara stannar 1-4 nätter på varje ställe, hur gör man då med all mat??? Behöver man slänga allt eller finns det mini-förpackningar med t.e.x. smör, youghurt eller honung...?? För frukost har vi iallafall tänkt att äta på balkongen.... /// Siri Senast redigerad av Siri A den 2007-02-06 klockan 16:15. |
#2
|
||||
|
||||
Sv: Hur gör man med maten???
Det finns miniförpackningar i affären, av samma typ som man kan få på restauranger.
|
#3
|
||||
|
||||
Sv: Hur gör man med maten???
Inkfish: mini-förpackningar av vad?
|
#4
|
||||
|
||||
Sv: Hur gör man med maten???
Smör, honung, marmelad.
|
#5
|
|||
|
|||
Sv: Hur gör man med maten???
Vi brukar ha med oss en liten kylväska (minsta storleken). Den är dels bra att med till stranden för kalla drycker och frukt dels så kan vi ta med oss mat och dryck mellan öarna (tex smör, pålägg). På så sätt slipper vi köpa miniförpackningar av allt.
|
#6
|
||||
|
||||
Sv: Hur gör man med maten???
Och så är det praktiskt med portionsyoughurt. Färdigskivad ost finns i små förpackningar som räcker 2-3 frukostar för 2 personer.
|
#7
|
||||
|
||||
Sv: Hur gör man med maten???
Og som kjøleelement er det fint å bruke frossent drikkevann i 1/2 litersflasker..., om man har en liten fryser i kjøleskapet selvfølgelig..
Da er man også sikret kaldt og godt vann litt utpå dagen. |
#8
|
|||
|
|||
Sv: Hur gör man med maten???
Hvis butikken har ferskvaredisk, kan du be om å få skinke, ost etc i skiver, og du kan kjøpe akkurat det antallet skiver du trenger
|
|
|