Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2012-01-27, 23:27
karis avatar
kari kari är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 5 540
Standard Utvidet "repertoar"

Det var virkelig på tide at jeg forsøkte noe nytt, for et par dager siden laget jeg Melitsanes Yemistes ( fyllte auberginer) for første gang

Hva som er forskjellen på Melitsanes Yemistes og Papoutsakia vet jeg ikke -jeg synes begge deler + Imam er veldig godt når jeg spiser det i Hellas

Sammen med Gresk Salat og Tzatziki ble disse så godt mottatt av gjestene at jeg kommer til å lage dem igjen


Senast redigerad av kari den 2012-01-28 klockan 00:06.
Svara med citat
  #2  
Gammal 2012-01-28, 09:14
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Utvidet "repertoar"

Det ser jätteläckert ut! Var fann du receptet?
Svara med citat
  #3  
Gammal 2012-01-28, 14:04
karis avatar
kari kari är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 5 540
Standard Sv: Utvidet "repertoar"

Citat:
Ursprungligen postat av Monica P Visa inlägg
Det ser jätteläckert ut! Var fann du receptet?
Takk, Monica

Oppskriften er fra den aller første "greske" kokeboken jeg kjøpte meg
" En smak av greske øyer" .
Denne oppskriften passet ekstra godt, med cøliakere blant gjestene,
fordi "toppingen" ikke inneholder mel, men kun yoghurt m/ egg og revet ost
( + litt urtekrydder som jeg ville ha med )
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT