![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Det var virkelig på tide at jeg forsøkte noe nytt, for et par dager siden laget jeg Melitsanes Yemistes ( fyllte auberginer) for første gang
![]() Hva som er forskjellen på Melitsanes Yemistes og Papoutsakia vet jeg ikke -jeg synes begge deler + Imam er veldig godt når jeg spiser det i Hellas ![]() Sammen med Gresk Salat og Tzatziki ble disse så godt mottatt av gjestene at jeg kommer til å lage dem igjen ![]() ![]() Senast redigerad av kari den 2012-01-28 klockan 00:06. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det ser jätteläckert ut! Var fann du receptet?
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Takk, Monica
![]() Oppskriften er fra den aller første "greske" kokeboken jeg kjøpte meg " En smak av greske øyer" . Denne oppskriften passet ekstra godt, med cøliakere blant gjestene, fordi "toppingen" ikke inneholder mel, men kun yoghurt m/ egg og revet ost ( + litt urtekrydder som jeg ville ha med ) ![]() |
![]() |
|
|