![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Hej,
Köpte hem två stycken djupfrysta bläckfiskar (åttarmade filurer) som vi tänker grilla i helgen. Kollade runt lite på nätet hur man tillreder dem men får lite olika svar. Enligt vissa ska man bara krydda den och sätta på grillen medan andra skriver att den skall kokas före? Finns här någon grillexpert som vet hur man bäst får "grilled octopus a la Kalymnos"? ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Jag vet inte hur man grillar, men tänker på den goda grillade bläckfisken på Naxos strandpromenad. Visst stänkte han över ouzo eller kanske det var någon annanstans
Gott i alla fall. Hoppas någon kan tipsa dig. Carina |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Det vi har lært (og gjort!) er å koke den først. Legg den dypfrosset i en gryte og la den koke. Sett kun til litt hvitvin hvis det blir for tørt (som ikke vi har opplevd) og ikke noe annet, heller ikke i starten.
Tror vi kokte den i 1,5/2 timer og deretter grillet vi den, nydelig! Det er fruen som er "Kokken" her i huset så dette er hva jeg husker vi gjorde. Siste gang for et par måneder siden. |
![]() |
|
|