![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
När vi åt på Eleonas i Zaros bjöds vi på olika efterrätter efter varje måltid. Några av dem var nya för oss, bland annat denna smaksensation som serverades med yoghurt. Vi kunde inte gissa vad det var vi åt, så vi var tvungna att fråga. Är det någon som kan gissa vad det är vi äter?
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Plommon?
|
#3
|
||||
|
||||
![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Syltede figner...
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Det måste vara något syltat, till gränsen till gelè. Jag brukar sylta apelsiner, citroner och gröna tomater, så någon frukt eller ev grönsak är det. Men det brukar vi använda till kött och inte till efterrätt. Jättegott, men lite bökigt att göra för det ska kokas i två omgångar. Det ser ju ut som plommon eller kanske körsbär, för oliver kan det ju inte vara?? Och såå små auerberginer plockar man inte, så det måste uteslutas.
Birgitta. |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Kvitten?
/K |
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
/Eva |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Vindruvor
![]() //maji ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Nej.
Citat:
Nej. Citat:
Å inte vindruvor. Vad kan det då vara? ![]() |
#10
|
|||
|
|||
![]()
Gelé gjord på johannesbröd?
|
#11
|
||||
|
||||
![]()
Hej!
Kan det vara dadlar? |
#12
|
||||
|
||||
![]()
fikon
![]() Birgitta |
#13
|
|||
|
|||
![]()
Vi har gjort det på mullbär, kan det vara så?
Paul |
#14
|
||||
|
||||
![]()
Nej.
Nej. Nej. Nej. Det är något som man inte tror går att äta. |
#15
|
|||
|
|||
![]()
Kaktusfikon?
|
#16
|
||||
|
||||
![]()
Nej, inte det heller. Det växer även i Sverige.
|
#17
|
|||
|
|||
![]()
Syltede valnøtter, da? Det er iallfall kjempegodt!
|
#18
|
||||
|
||||
![]()
Rosenblad?
![]() |
#19
|
||||
|
||||
![]()
Kan det vara paradisäpplen?
Ulla |
#20
|
||||
|
||||
![]()
Krusbär? /Katitzi
![]() |
![]() |
|
|