#1
|
||||
|
||||
Kvällens...
yum!
|
#2
|
||||
|
||||
Sv: Kvällens...
Mmm... Så gott! Tänkte häromdagen att fetaost kan vara det godaste som finns... 😋 Blev det Retsina till? 😉
MVH zakka |
#3
|
||||
|
||||
Sv: Kvällens...
Oj vad det såg gott ut!
|
#4
|
|||
|
|||
Sv: Kvällens...
JA - Det ser väldigt gott ut! Blir riktigt sugen på en grekssallad!!
Men tomaterna på bilden är inte mörkröda och rödlöken har de där mörka skandinaviska kanterna. Grönsakerna har lite annan färg i Grekland tycker jag. Hmm men det kan ju vara jag som är lite konstig också? För - Jösses vad jag längtar efter vår, sommar greklandssemester o.s.v. Just nu dalar stora snöflingor utanför fönstret |
#5
|
||||
|
||||
Sv: Kvällens...
Klart att det aldrig blir som i Grekland, men man tager vad man haver. Tomater kan vara lite trötta så här års, men kan bli söta om man värmer. Rödlöken spolas i kallvatten, för att få bort det skarpa. Oliverna är givetvis kalamata MED kärnor (Viktigt). Olivoljan är givetvis grekisk och kryddorna. Ja, de är inköpta på plats. Å fetan är den från Lesvos.
Sen blir det bara hyvens, speciellt när jag serverar min patenterade Tzatziki till /Netwolf |
#6
|
|||
|
|||
Sv: Kvällens...
Det är väl tur att det blir lite annorlunda annars hade man ju inte haft något att länga efter, eller hur? Det kan ju vara gott ändå, bara lite annorlunda
|
|
|