Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Stella Rooms i Kardamili på Peloponnesos
När jag skulle åka till Kardamili första gången fick jag tips om ett litet trevligt familjepensionat som heter Stella Rooms. Pensionatet lovordades, precis som ägarinnan Stella gjorde. Jag var spänd av förväntan när jag kom dit och möttes av Stella och hennes son Panagiotis. Det var ett möte jag sent ska glömma, för jag har aldrig tidigare känt mig så välkommen, och det kändes som att komma hem.

 

Stella Rooms. Kardamili. Peloponnesos.

Välkommen till Stella Rooms önskar Stella!

 

I Kardamili finns många bra hotell och pensionat, men det finns bara ett Stella Rooms! Jag kommer definitivt bo där nästa gång jag åker till Kardamili. Pensionatet har fyra fullt utrustade lägenheter och ligger cirka 100 meter från huvudgatan i Kardamili. Från två av lägenheterna har man fantastisk utsikt över bergen, havet och Kardamili. Det bästa med Stella Rooms är Stella, hon är ett unikum, hon vänligheten personifierad och gästfriare människa finns inte. Hennes son Panagiotis hjälper Stella och även han är en otroligt fin människa.

Läs om Stellas frukostar här.

Stella Rooms har ingen hemsida, men finns på booking.com. Dock är det bäst att boka direkt genom att skicka ett mejl eller att ringa till Panagiotis, som kan perfekt engelska. Skulle det vara fullt på Stella Rooms kan du fråga om Panagiotis har något ledigt hus att hyra i Trisilio, som ligger ovanför Kardamili.

Telefon: +30 6939567008
E-post: trisilio@otenet.gr

Stella Rooms på booking.com

 

Läs om Peloponnesos här »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera