Kalimera Grekland Naxos.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Rum med utsikt i Naxos stad
Fem nätter stannade vi på La Casa Del Amore. Trots fadäsen med Captain Vassilis hade vi det hur bra som helst i Chania. Kan man ha annat? Vi gjorde många utflykter, bland annat till Balos (häftigt), och till turistorterna Kalives och Almirida. En vandring i Imbrusravinen hann vi också med.

Nu hade vi varit på resande fot i fem månader. Endast en månad återstod. Inte en enda gång hade vi längtat hem. Konstigt. Dock var vi lite trötta på att resa, så vi bestämde oss för att stanna på en och samma plats en längre tid. Den platsen blev Naxos. Det tog lång tid att ta sig till Naxos från Chania. Först åkte vi buss till Heraklion, därifrån katamaran till Santorini där v satt i hamnen i fem timmar innan vi kunde äntra Blue Star Ferries till Naxos.

Att turistsäsongen var över märktes tydligt, det var inte många som klev på färjan, ändå skulle den gå till Pireus, via Naxos och Paros. Inte heller var det många som klev av på Naxos, tolv personer räknade jag till, av dem var vi de enda utlänningarna. De få rumsuthyrare som stod i Naxos hamn hade inget att hämta, vi hade bokat rum på Pension Sofi. Tevligt att var här igen. :-)

 

Utsikt från rum nummer 2 på Pension Sofi i Naxos stad på Naxos.

Utsikt från balkongen på rum nummer 2 på Pension Sofi i Naxos stad på Naxos. Betyg på utsikt: 4.

 

Tillbaka till hotellutsikterna » | Naxos på Kalimera »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera