Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Vårt galna underbara grekiska bröllop. Del 1.
Jag minns inte exakt vilket datum vi friade till varandra. Jag minns inte ens vilket år det var. Jag vill verkligen minnas. Jag vill komma ihåg alla roliga små detaljer som föregick vårt fantastiska bröllop. Det är en av anledningarna till att jag skriver om bröllopet.

Jag minns vilket datum och vilket år vi gifte oss. Inte så svårt att komma ihåg kanske. Jag minns också var vi friade och jag minns varför vi gjorde det. Vi friade tillsammans. Samtidigt. På Sifnos. I den lilla fiskebyn Faros.

 

Bröllop i Grekland.

Var gifte vi oss? Den som läser får se.

 

Från frieri till bröllop skulle det ta två år. Eller tre. Eller var det bara ett år? Nej, tre var det nog. Det visar sig säkert under skrivandets gång. Hoppas jag. Bröllopet minns jag för det är den lyckligaste dagen i mitt liv. Det är också den roligaste, trevligaste, tokigaste, gladaste och mest magiska dagen i mitt liv - och den nervösaste dagen i mitt liv. Jag gör inte om det!
Vi friade alltså på Sifnos. I den lilla byn Faros. Var vi gifte oss är det idag många som vet. Kan säga att vi överrumplades av den plats som valdes för bröllopet. Det hade vi aldrig kunnat gissa. Trots att det var vi själva som bestämde.

 

Kloster på Sifnos i Grekland.

Det här klostret har stor del i att vi överhuvudtaget kom på tanken att fria till varandra.

 

Följ denna historia så får ni "snart" veta. Under resans gång kommer ni bland annat att få läsa om kloster, åsnor, vandringar, helikoptrar, duvor, Bob Dylan, folkdansare, valium, nisiotika-musik, oväder, fullmåne, små grodor, en färjeåkande brudbukett, rymdepos, mirakel och Clint Eastwood. Och någonstans ska vi klämma in ett bröllop också.

 

« Startsidan | Nästa kapitel »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera