En underbar vecka på fina Samos. Del 2.

Var finns vattenfallet på Samos?

Efter ett tag slutade vi träffa på folk. Någon vi mötte som vänt om sa besviket "there is no big waterfall". När vattnet nästan tog slut och vi stötte på ett gäng bin vände vi om. Uppenbarligen var de små fallen vi sett på vägen hela grejen. Härliga greksallader avnjöts på en riktig grektaverna vid stranden bortanför vattenfallsstigen.


Samos. Potami.

Potami heter den stranden och såhär ser den ut. Där var det stora vågor och bara greker. Underbart att slippa höra svenska tyckte jag, det var mycket nordiska språk i Pythagorio.Samos. Kapten Andreas

Flera båtar gick till Psili Ammos och Samiopoula varje dag. Både den som är på bilden här och den vi åkte med hade getter ombord. Ett lockbete för turister, kanske?


Samos. Samiopoula.

Vi åkte med "kapten Andreas" båt till Samiopoula, som är en ö. Blev bjudna på vin, ouzo, juice, frukt, grönsaker och godis. Turen kostade 12 euro per person, värt varenda krona bara för båtresan.Samos. Samiopoula är en ganska liten strand med finkornig strand

Samiopoula är en ganska liten strand med finkornig strand. Parasollen är vigda åt dem som åker med en av utflyktsbåtarna. Jag satt och drömde om att få vara helt ensam på den stranden.Samos. Stenstränder.

Det är ganska mycket stenstränder på Samos. Jag gillar det, och uppenbarligen brorsan också. Han kastade nog 1000 mackastenar under veckan.Samos. Jag saknar ord. Grekland är bara så vackert.

Jag saknar ord. Grekland är bara så vackert.

 

Resebrevet fortsätter »

HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera