Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Påskresa till Kalymnos och Rhodos. Del 5.

Påsken började ta slut, liksom vår vistelse på Kalymnos. Det var härliga 10 dagar på vår ö och fick förstår inte med alla upplevelserna här, men några av dom viktigaste! Här kommer ett par bilder från Telendos!


Telendos.

 

 

Telendos.

 

solnedgången på Themis taverna

 

Themis taverna. Kalymnos.

Säger jamas på sista kvällen med ett glas vin i solnedgången på Themis taverna.


Rhodos

8/5 Vi gick runt och sade hejdå till alla vänner och tog taxi till hamnen i Pothea där Dodecanes Pride skulle ta oss till Rhodos för ett par dagar före henfärd. Resan gick snabbt och smidigt. Mikael från Kristina Rooms var med sin bil och väntade på oss i hamnen. Kändes bra och komma till detta pensionat igen!

Nu började vädret bli lite kallare och ostadigare än det var på Kalymnos. Kändes inte som badväder, så det blev mycket promenader i gränderna och omgivningarna. Lite kultur också. Besök på Arkeologiska Museet var intressant och mycket och se på.

Det var ganska lite turister i Gamla Stan. Tavernaägare pekade på flygplan som kom på löpande band över oss och undrade vart alla människor tog vägen? Väldigt många tydligen till AI eftersom dom vanliga tavernorna var tomma! Vi hade fina dagar på Rhodos och Kristina Rooms. Johan och Mikael tog väl hand om oss.


Rhodos och Kristina Rooms. Johan och Mikael.

 

 

Kristina Rooms. Rhodos.

 

Gamla stan. Rhodos.

 

Gamla stan. Rhodos.

 

Vår första påskresa till Grekland blev lyckad och gav mersmak och jag hoppas att det blir någon mer påskresa i framtiden

GLAD PÅSK och tack att ni orkade läsa!

Hälsningar Riitta och Leif

 

Kalymnos på Kalimera » | Rhodos på Kalimera »

 

Börja om »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2023 Janne Eklund/Kalimera