![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Om du köper i plåtburk blir det billigare än att handla på lösvikt. ICA Gourmet har flera grekiska som håller mycket hög kvalité.
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Tack för tipsen!
Nu har jag gjort egna marinerade oliver. Eftersom jag har ett stort grekiskt kryddförråd tog jag en salig blandning. Grunden är svarta och gröna oliver och en halv deciliter olivolja. Oljan är en gåva från paret som hade hand om Creta Mare i Plakias på Kreta. Från deras egna olivodlingar. Fyllde på med ett par lagerblad från egen buske, timjan, oregano, torkade chilifrukter och flingsalt. Vitlök, ett par pressade som ett par krossade. Får nu stå och dra i tre dagar. Tas med ut till skäret och bjuder Arnes son med familj när dom kommer i slutet av veckan. Hoppas bara att jag lyckats... Birgitta. ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Det var verkligen en salig blandning kryddor
![]() Själv brukar jag ha oliver i vitlök, chili eller oregano eller i andra kryddor så får var och en välja sin favorit ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Friskt vågar hälften vunnit ... Naturligtvis kommer du att lyckas!
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
På tal om billiga oliver och olivolja, vet vi verkligen vad vi får när vi köper dom billigaste oliverna och oljan?
Har själv varit i kontakt med Axfood och Menigo och där säger man att kvaliten spelar ingen som helst roll för dom, bara inköpspriset är viktigt! ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://kostbloggen.klokarad.se/#post44 Yanna |
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
![]() |
|
|