Kalimera Grekland Naxos.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Det har börjat blåsa på Naxos

Morgonen började med att vi flyttade till Ioanna Apartments som ligger mittemot Hotel Agios Prokopios. Vi har utsikt mot vårt gamla rum.

Under resan har vi fotograferat samtliga rumsutsikter, när vi kommer hem ska vi lägga ut bilderna på Kalimera. Det är en blandad kompott, allt från väggutsikter till havsutsikter.

Vi hade tänkt resa vidare idag, men vi kunde inte bestämma oss för vart vi skulle åka. Småkykladerna låg bra till, men det hade börjat blåsa så det kändes lite osäkert att åka dit. Vi lät den fortsatta resan vila ett tag och arbetade i stället.

 

Arbeta med Kalimera på Naxos.

Vårt Kalimera-kontor på Ioanna Apartments i Agios Prokopios.

 

Efter lunch åkte vi in till Naxos Stad och kollade hur båtarna gick. Vi bestämde oss för att åka till Iraklia nästa dag, med Express Skopelitis. Om vädret inte försämras vill säga. Skopelitis är inte kul att åka med när det blåser.

 

Tidtabell för färjor från Naxos till Iraklia i Småkykladerna.

Dags att åka vidare till Iraklia i Småkykladerna.
Alla greker vi pratat med avråder oss från att åka, det har börjat blåsa rejält, och det ska bli värre i morgon säger alla. Just nu viner vinden utanför vårt fönster. Vi hör vågorna slå mot land, fast att vi bor en bit från stranden. Det var inte många på stranden på grund av den hårda vinden.

 

Vind och höga vågor på  Agios Prokopios beach på Naxos.

Så här såg det ut vid Agios Prokopios beach ikväll.

 

Trots alla vädervarningar tänker vi åka i morgon. Vi känner att vi vill vidare. På kvällen satt vi på vår balkong och spelade tavli. Där märkte vi inte av ovädret, och kanske var det därför vi lite kaxigt bestämde oss för att åka med Express Skopelitis nästa dag.

 

Ioanna Apartments. Swimmingpool. Agios Prokopios. Naxos.

Kvällsutsikt från vår balkong på Ioanna Apartments.

 

 « Föregående dagStartsidan | Nästa dag »

 

Naxos på Kalimera »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera