Boka hotell på Tilos

Om Tilos »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
Alltfler reser till Tilos på charter, det märks inte minst under högsäsong då det ibland kan vara svårt att få tag i rum på plats. Då bör du boka i förväg. Reser du under låg- och mellansäsong är det däremot inga problem att hitta rum på plats. Om du inte bokar i förväg kan du leta på egen hand, eller följa med någon av rumsuthyrarna som möter upp båtarna. Utbudet är stort, standarden på de flesta hotell och pensionat är hög och nästan alla har bra läge. Svårt att välja med andra ord. Däremot är det inte särskilt svårt att välja var på ön man ska bo, det är Livadia som gäller för de allra flesta. Söker du det ultimata lugnet väljer du att bo i Eristos.

Vi bor nästan alltid på Annas Studios där vi trivs alldeles fösrträffligt. Utsikten från balkongerna är så fantastisk att man glömmer bort tid och rum. Om det är fullbokat på Annas Studios brukar vi bo på Marinas Studios. Den utsikten går inte heller av för hackor.

Om du vill boka i förväg, vilket de flesta gör nu förtiden, hittar du länkar till utvalda boendealternativ på Tilos här nedan. Länkarna går till booking.com (som är den bokningssajt som de flesta använder) med undantag för Annas Studios och Irinoula som beskrivs här på Kalimera.

Annas Studios i Livadia.

Livadia
Annas Studios »
Ilidi Rock »
Irinoula Apartments »
Ellibay »
Apollo Studios »
Marinas Studios »

Boka andra hotell i Livadia här »

Eristos
Eristos Beach Hotel »
Nitsa's Apartments »

Boka andra hotell på Tilos här »Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera