Boka hotell på Folegandros

Om Folegandros »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
Lika bra att säga det med en gång: Åk inte till Folegandros i högsäsong utan att boka rum i förväg. Om du ändå chansar kan jag nästan lova att du får sova ute eller ta nästa båt därifrån. Så illa är det faktiskt. Det beror inte på att det finns få hotell och pensionat, tvärtom, det finns massor för att vara en så liten ö. Men rummen räcker ändå inte till under högsäsong. Kommer du andra tider på året är det inga problem att hitta bra boende till rimliga priser.

Rumsuthyrare möter i regel upp alla båtar i hamnen. Priserna ligger något över genomsnittet, men det går att hitta billiga rum också. Standarden är generellt högre än på liknande öar, i Chora finns flera exempel på hotell med exklusiv - för att inte säga lyxig - standard.

Många som inte har varit på Folegandros brukar fråga var det är bäst att bo: Chora eller i hamnen Karavostasi. Svaret beror på vad man vill ha nära till, kvällslivet i Chora, eller stränderna i hamnen. Själv föredrar jag att bo i Chora, vilket de flesta gör, men du är inte strandsatt om du väljer att bo i hamnen, bussresan till Chora tar inte många minuter. Det finns även hotell och pensionat i Angali och Ano Meria.

Om du vill boka i förväg, vilket de flesta gör nu förtiden, hittar du de hotell och pensionat på Folegandros som bokats flest gånger via Kalimera år 2018 här nedan.

Ampelos Resort. Folegandros.

Angali
Kymanemi Folegandros »

Ano Meria
Boka hotell i Ano Meria här »

Chora
Ampelos Resort »
Folegandros Apartments »
Miramare Hotel »
Pegados Apartments »
Polikandia Hotel »

Boka andra hotell i Chora här »

Karavostasi (hamnen)
Vardia Bay Studios »
Coral Apartments »
Eleni's Studios »

Boka andra hotell i Karavostasi här »
Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera